Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2011-08-30

Lämna intresseanmälan till 24hbc 2011!

Nu är det snart dags igen! 24hbc 2011 går nämligen av stapeln 30 oktober till 1 november på Hasseludden Yasuragi. Om du är intresserad av att delta är det nu hög tid att göra en intresseanmälan, då får du inom kort information om när du kan göra din fullständiga 24hbc-anmälan. (Foto av: Gitta Wilén)

Du som varit på 24hbc förut kommer att känna igen det mesta. Men några nyheter kommer dyka upp. Nu arrangeras 24hbc av .SE, i samarbete med Vinnova och Future Position X. Självklart i nära samarbete med Ted Valentin, Jocke Jardenberg och Björn Falkevik mfl.. I år är det ytterligare fokus att hjälpa tjänsterna att leva vidare för de som har sådana ambitioner. Bland annat kommer några från 24hbc att få möjligheten att presentera sina tjänster på Internetdagarna samt på Internet Discovery Day. Likt tidigare år kommer deltagaravgiften att ligga på ca 2 000 kr / person ink moms helpension under hela campet.

På Internetdagarnas sajt publicerade vi för ett tag sedan ett inlägg om 24hbc. Läs det här. Missa heller inte Ted Valentins inlägg om 24hbc och följ oss gärna på Twitter.

Tveka inte att höra av dig till projektledare Janne Elvelid, 070-3583069, janne.elvelid@iis.se eller @janneelvelid om du har några frågor angående deltagande eller sponsringsmöjligheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar