Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-26

Webbradion-gänget goes e-handel


E-handel is the shit. Mikrobloggar is the shit. Vi kombinerar de två och startar mikrobutik.se. Det blir en tjänst där du kan starta din egen minimala e-butik på bara någon minut. Inga krångligheter. Fokus ligger på att komma igång och sälja direkt. Det är perfekt om du ska ge ut en bok, testa försäljning av en ny produkt eller bara vill sälja någon av dina tavlor som du målat i garaget.

Affärsmodellen är att ta en avgift vid genomförd försäljning. Säljer du ingenting kostar det ingenting, så det är riskfritt att testa. Vi kommer till 24hbc med enbart en logotyp och några snabba skisser på papper som förberedelse, men vi är helt klara på vad vi vill göra med idén. Utvecklingen sker självklart i Ruby on Rails.

David Svensson Vilka är vi då? Många av er känner redan igen våra röster från Webbradion, en podcast för webbutvecklare. Varannan vecka snackar vi webb direkt i din mp3-spelare. Är du inte prenumerant sedan tidigare är det dags nu. Webbradion startades tack vare 24hbc i vintras.

David Svensson är webbentreprenören från Småland som driver webbyrån Standout solutions i Växjö. Han har nyligen sålt webbapplikationen Gästbok.nu och letar nu nya utmaningar. Du hittar honom även på Twitter som @standoutdavid.

Jonas Arnklint
Jonas Arnklint är en hängiven webbutvecklare som driver Fyrklöver Webbyrå i Umeå och ser otroligt mycket fram emot att få träffa alla likasinnade igen. Jonas brinner för att skapa lättanvända tjänster som exempelvis publiceringsverktyget Venio där användaren interagerar med verktyget på snabbast, enklast och effektivast sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar