Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-23

Vi vill göra världen bättre - vill du vara med?

Sharity vill hjälpa dig att hjälpa andra. Det finns en mängd olika välgörenhetsorganisationer med olika profil och inriktning - Sharity hjälper dig hitta rätt organisation och program för dig.

Med Sharitys sökmotor är det enkelt att söka igenom områden du är intresserad av och läsa på om organisationernas engagemang och stöd. Namnet är en sammanslagning av orden Charity (välgörenhet) och Share (dela) och dela är centralt i tjänsten. Genom att använda din användarprofil från Facebook eller Twitter kan du hjälpa till att sprida budskapet och berätta för världen om ditt engagemang och höja dina Karmapoäng™.

Tanken är att skapa en enkel och lättnavigerad tjänst där användare kan hitta ett område eller ändamål att skänka pengar till (t.ex. Bris. Plan International, Rädda Barnen, Cancerfonden, Greenpeace, Röda Korset).


Peter Alvarsson, 28 år och entreprenör ut i fingerspetsarna. Peter grundade Headweb som idag är Skandinaviens ledande filmtjänst på nätet. På Headweb hyr, ser du och laddar ner film lagligt.

Andreas Vural, 28 år är internetveteran vars stora passion är sociala medier och viralmarknadsföring. Andreas har byggt upp ett av Sveriges en gång största annonsnätverk (900.000 unika/veckan); Livsstilsnätverket som ägs av Glife AB med flertalet livsstilsinriktade sociala media sajter som idag bl a äger hälften av Blondinbella AB.

Johan Ström, 24 år och systemutvecklare by heart. Johan kunde koda innan han kunde prata och platsar lätt in bland Sveriges utvecklarelit.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar