Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-26

Varje dag lär man sig något nytt

Många kritiker anser att ungdomar idag spenderar lite väl mycket tid framför datorn. Det är en kritik vi kan hålla med om till viss del. Men nätet är också lärorikt och socialt. Varje dag lär man sig något nytt finns det ett ordspråk som heter. Ordspråket i kombination med kritiken gör vi nu en underhållande och lärorik webbtjänst utav.

Vår ambition är att bygga ett community fyllt av tester där personer i alla åldrar ska kunna testa sina kunskaper inom olika områden. Vi ska försöka sno åt oss användare från mindre nyttiga tidsfördriv. För att lyckas med det måste vi göra en tjänst som är lätt att förstå med tävlingsmoment som gör allt mer spännande. Det ska finnas en drivkraft att vilja vinna samtidigt som man förbättrar sin allmänbildning. Likt WoW ska du kunna klättra till nya nivåer men när du suttit framför datorn i flera timmar så går du ändå därifrån med gott samvete.

Normalkonton kommer alltid att vara gratis och innehålla alla nödvändiga funktioner. Affärsmodellen är att erbjuda extratjänster där företag kan använda vårt verktyg till kundenkäter, personal och marknadsundersökningar. Även skolor kan vara en intressant målgrupp.


Vi som kommer till 24hbc är Mattias Nyberg med bakgrund inom SEO och Klas Wedin som är webbutvecklare. Tillsammans jobbar de till vardags med e-learning på Klick Data.

2 kommentarer:

  1. Är Stack Overflow förebilden?

    SvaraRadera
  2. nej mer en kombination av "vinn Adams pengar" Mixmegapol, Trivial Pursuit

    SvaraRadera