Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-23

Ulrika och Jessica

Hej!

Vi heter Ulrika Schreil och Jessica Björkäng, och är ett team med lång erfarenhet av internet, både som beställare och producenter. Tillsammans kompletterar vi varandras personligheter, kunskap och kreativitet. Den senaste tiden har vi spånat kring ett webb-baserat projekt med fokus på ett av våra specialintressen: make up. Tjänsten i sig är inte unik, men kombinationen av funktioner och plattformen kommer ta sajten till nya höjder. Det är ju inte den som är först som vinner, utan den som gör det bäst - eller hur? :) Utöver att vara ett roligt projekt och en bra idé tror vi också att vår sajt har en stor affärspotential; det kommer bli en win-win för både användare och annonsörer på ett helt nytt, integrerat sätt.

Projektet kommer genomföras i Wordpress MU och Buddypress, med diverse egenutvecklade plugins.

Ulrika Schreil
Har arbetat med digitala medier sedan 1999, initialt som formgivare och webbdesigner och de senaste åren som projekt- och produktionsledare. Specialintresse: iPhone-apps och sociala medier. Har bl a arbetat på DoBeDo, Foreign, ANR BBDO, Great Works.

Jessica Björkäng
Fil. mag. datavetenskap med 10 års arbetslivserfarenhet i IT-branschen. Driver sedan två år tillbaka den egna firman The Difference Engine Consulting som fokuserar på Open Source-lösningar, oftast i Wordpress & Wordpress MU, för kunder såsom VF, Bonnier Tidskrifter, Folksam, Skanska, Centerpartiet. Började blogga redan 2003 och är en del av bokhora.se.


Jessica och Ulrika

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. P.s Glöm inte kolla ALLA 24hbc-relaterade feeds som finns samlade på http://collected.at/24hbc D.s

    SvaraRadera