Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-30

Turistguider.se - Skapad av Dream Builders


Vi på Dream Builders har under dessa 24 timmar tagit fram sajten Turistguider med lite stöd från vårt arbetslag på distans. Sajten är utvecklad i Wordpress.

Turistguiders mål är att lista alla nätbaserade reseguider på ett ställe för att underlätta för alla som ska ut och resa. Vi erbjuder basfakta om resmålen i form av kartor från Google Maps, väder och temperatur från Google Weather, bilder från Panoramio och valutauppgifter. Varje resmål har också en kort unik faktatext som vi skrivit. I anslutning till denna text så presenterar vi länkar till de reseguider som finns för denna destination. Har den länkade reseguiden också ett RSS-flöde för sitt innehåll kan besökaren direkt få förhandstips om vad guiden innehåller.

Vi har redan etablerade samarbeten med resebolag och resebyråer från vilka vi kommer att presentera diverse tips för resan såsom hotell, sista-minuten (ej aktiverat), flygbokning (ej aktiverat) etc. Denna information anpassas också för den destination som besökaren är intresserad av. Vi har därmed en annonsbaserad intäktsmodell, där provisionsförsäljning kommer att stå för den största inkomstkällan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar