Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-25

Ted Valentin presenterar sig

Jag heter Ted Valentin och jag är, tja, vad ska man kalla det - grundare? - till 24 Hour Business Camp. Som några av er känner till så började det hela som ett inlägg på min blogg för ett år sedan (exakt på dagen faktiskt!) där jag förslog att det skulle vara kul att träffas ett gäng och dra igång varsin affärsidé på 24 timmar.

24hbc, som eventet döptes till, fick snabbt ett eget liv. Det blev 90 deltagare, 52 nya tjänster, många tidningsartiklar och TV-inslag och en underbar stämning med många trötta men lyckliga deltagare.

Allt var dock inte en dans på rosor - det fanns också läskiga moment och - inte att förglömma, faktiskt - en jantelag som gjorde sig ständigt påmind.

Det är mycket jobb att fixa ett sånt här event. Eftersom jag är nybliven småbarnsförälder (kolla releasefest-bilderna för Blogipedia!) så är jag väldigt glad och tacksam att SSES nu står för allt det praktiska med arrangemanget. Det är tack vare Marie, Elis och Nils som 24hbc kan bli möjligt igen! Något som också gläder mig är att Joakim Jardenberg och Björn Falkevik kommer att rapportera live från Hasseludden. Kan bli grymt :)

Jag är självklart med som deltagare i år också. Förra året släppte jag Jobbkartan.se. Den här gången kommer jag nog att bygga en sajt som hjälper webbfolk att få bättre koll på hur deras sajter indexeras av Google. Indexerad.se är arbetsnamnet just nu, men det kommer kanske ändras. Eller så gör jag en engelskspråkig variant av Hotellkartan.se. Vi får se. Ses snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar