Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-27

Team Wunderplanner.com

Vi är fyra glada vänner som tänker bygga framtidens ultimata planeringsverktyg. Tre av oss var med förra gången och byggde utdraget.se. Denna gång är vi tillbaka och tänker bygga Wunderplanner.

Ett vanligt sätt att planera sin vardag är att använda sig av två separata verktyg - en att göra-lista och en kalender. Vi känner att det är på tiden att dessa två smälter ihop på ett naturligt sätt, så att du alltid har koll på att dina todo-items finns i kalendern. Wunderplanner kommer att låta dig skapa en att göra-lista, där du anger parametrar i form av plats, deadline, tidsåtgång etc. Med ett klick skapar sedan Wunderplanner en kalender åt dig, och planerar till och med in de resor som behövs mellan olika platser för olika todo-items. Tänk vad bra det skulle vara på söndagen när du ska planera in lägenhetsvisningarna!

Vi är väldigt dåligt förberedda denna gång och väl medvetna om komplexiteten i detta projekt, så det ska bli spännande att se hur långt vi kommer :)

Team Wunderplanner är:

Micael Widell
Driver entreprenöriella projekt samt konsultar inom webdesign och programmering. Läst civ ing datateknik på KTH, tidigare jobbat på IBM med systemutveckling.
Petter Arvidsson
Jobbar med forskning på Ericsson. Läst civ ing datateknik på KTH, tidigare arbetat på Cypoint med webutveckling.
Edward Tjörnhammar
Jobbar som forskare på FOI. Läst civ ing datateknik på KTH.
Marianela Garcia Lozano
Jobbar som forskare på FOI. Läst civ ing datateknik på KTH.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar