Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-25

Stefan Mortensen presenterar sig


Otroligt peppad och glad att få chansen att delta är det nu dags att presentera mig själv. Stefan heter jag, är 27 år, ursprungligen från Värmland men bor sedan ett antal år tillbaka i Västerås med min sambo och två små tjejer. Till vardags jobbar jag som servertekniker men den tid som blir över spenderar jag på mina egna äventyr som webbutvecklare.


Mitt projekt till 24hbc är Resfokus.se, en konsumentdriven resesite som gör det enkelt att hitta den perfekta semesterresan baserat på dina personliga preferenser. Siten kommer att bestå av två delar, dels en sökmotor/informationssite och dels en Facebook-applikation som spinner vidare på konceptet. Facebook-applikationen kommer att användas för att mata huvudsiten med data. Förhoppningsvis hinner jag med båda under 24 timmar.


Som utvecklingsmiljö har jag valt Ruby on Rails.


Vi ses på onsdag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar