Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-27

Spelbloggen tar revansch

Vad händer när tre personer som alla jobbat med spelsajter tidigare får för sig att de ska göra något tillsammans? Och vad händer när domänen spelbloggen.se fås till skänks i ungefär samma veva?

Det är väl rätt uppenbart va?

Vi ska bygga Spelbloggen med stort S på 24 Hour Business Camp. Det är en blogg med ett publicistiskt koncept som vi tror stenhårt på, med fötterna djupt rotade i sociala medier och ett överflöd av idéer, koncept och möjligheter.

Att Spelbloggen har 24HBC-history gör bara saken bättre.

Thord Daniel Hedengren var med på förra 24 Hour Business Camp och byggde då Börja Blogga. Han startade TVspel.nu som sedermera blev Kong, samt en hel hög andra spelsajter, innan hela rasket såldes 2007 och det blev WordPress-utveckling och bloggnätverkspillande mot amerikanska bolag. Just nu jobbar han med Skånebloggar på uppdrag av en hel hög skånska dagstidningar (mer här). TDH hittar man naturligtvis på tdh.se samt på Twitter under @tdhse.

Malin Jonsson kör nu sitt första 24HBC men det är inte första gången hon jobbar med spel. 2007 var hon med och drog igång Subdogs som hon nu har lämnat bakom sig, vilket ger plats för nya och spännande äventyr med Spelbloggen. Malin är frilansande animatör som älskar sociala medier och streetart. Mer av henne kan du hitta på Animalin och så klart på Twitter som @animalinse.

Rickard Olsson var varken på förra 24HBC, eller är närvarande på årets upplaga. Han har fullt upp med att smyga runt i Japan och leta konstiga teknikprylar, fördjupa sig i engrishens magiska värld, samt inte minst gräva upp det bästa, galnaste, roligaste till Spelbloggen från landet i öst. Rickard har skrivit för en hög spelsajter, bland annat nämnda Kong, och bloggar idag mer eller mindre friskt på Carmine Lives samt återfinns på Twitter under @airspike.

Och Spelbloggen då? Den twittrar redan, typ. Följ @sbse för mer om vilka sköna typer som kommer medverka på Spelbloggen, samt en och annan tweet från insidan. Naturligtvis kommer du hitta den på spelbloggen.se innan 24 Hour Business Camp är över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar