Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-27

Rickard,Fredrik och Gustaf pressenterar sig

Det är andra gången för Rickard Vikström och Fredrik Berglund på 24hBC. I våras kom dom trea med tjänsten voicly.com. Nu är även Gustaf Dymov med i teamet och vi ska tafram en tjänst för en marknad som idag är helt död. Vi går ut för att vinna 24hbc!

Rickard Vikström jobbar som VD och har grundat ett flertal bolag innom bland annat Domänhandel och SEO-branchen. Rickard har tidigare jobbat på både Crystone som projektledare och Getupdated som Produktchef. Rickard brukar debattera och hålla föredrag om olika tekniker för sökoptimering.
Idag jobbar Rickard med bolag som Domaincrawler, Snapback, Braband och Gsys.
Fredrik Berglund grundade sökrådgivningsföretaget Ryce 2002, som sedermera förvärvades av Getupdated 2007, där jag var Sverigechef för den svenska medieverksamheten i drygt ett år.
Grundare av mobilföretaget Squace, grundare och VD för söktjänsten Eventstore samt VD för internetbolaget där vi bland annat utvecklar och/eller tar ägarandelar i nya Internetkoncept, t.ex. socialcommunications eller de 290 lokala sajter som är under lansering.Gustaf Dymov har bott på nätet sedan 2003. Gustaf tjänade sin första dollar mindre än ett år senare. En gedigen bakgrund inom C++-kodande, kombinerad med en vilja att plocka isär saker, inpräntad sedan tidig ålder, gjorde att Gustaf snabbt insåg att internet är stället där människor kommer tjäna pengar i framtiden, och att det är överlägset allt annat i termer av möjligheter. Numera studerar Gustaf vid Handelshögskolan och driver konsultverksamhet inom webbutveckling och data mining.Game on!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar