Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-27

Olof Mathé presenterar sig


Hej allihopa,

Vad roligt det ska bli att ses på 24hbc! Jag heter Olof Mathé och tänkte bygga ett nytt och rätt läckert sätt för folk att tjäna pengar =P. Folk som vet .se kommer den att heta. På Folk som vet kommer du kunna hitta folk som är insatta i frågor du behöver diskutera. Behöver du t.ex. veta vad framtidsutsikterna för p2p-nätverk är, hur man bäst använder sociala medier i sin marknadsföring, eller var de bästa bröllopslokalerna för under 20,000kr finns kan du sätta upp telefonsamtal med folk som vet genom sajten. När man går med bestämmer man själv vad man tycker sin tid är värd. Tror den kan bli ganska användbar för oss på 24hbc:-)

Nu undrar ni säkert vad bilden är. Jo, eftersom det närmar sig Allahelgona och efterfesten sker på självaste Halloween presenterar jag mig med en bild från min matblogg cookingforlooking.com :-=  Vid sidan om mitt dagjobb som projektledare på McKinseys New York-kontor ägnar jag mig åt att göra ätbara mumier. Annat kul hittar ni här. En rolig facebook app jag gjort för lägenhetsbyte här. Bild på mig här.
Väl mött!

-Olof.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar