Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-26

Niklas Olsson presenterar sig

Usch vad svårt det varit att bestämma vad som ska byggas denna gången. Med huvudet fyllt av uppsats, kolgrillsbutik, Miniatlas och WordPress-snickeri har jag skjutit det lite framför mig.

Ett antal goda, och minst lika många dåliga, idéer har kasserats. Min erfarenhet från sist (Boxof99, APIet vi jobbade mot kraschade under natten) säger mig att jag borde fokusera på något jag faktiskt får klart under de 24 timmarna samtidigt som jag så gärna vill bygga något mer avancerat. Jag tänker därför snabbt bygga en enkel grundfunktionalitet och sedan bygga på med så många intressanta funktioner jag hinner med.

Planen är att bygga ett Blocket för dig som tappat eller hittat något.

Det finns några enklare alternativ, men alla som någon gång tappat bort något värdefullt håller nog med om att vi saknar en naturlig samlingsplats för denna typ av annonser. Om det hinns med blir det kopplingar till Google Maps, Facebook och Twitter. Namnförslag mottages tacksamt.

Ser fram emot att träffa er alla!

[Uppdaterad]

Tjänsten har fått det välklingande namnet Villovägar och återfinns på Villovagar.se. Med mig på distans kommer jag även ha Mattias Jönsson från Informo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar