Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-21

Miriam Olsson, Eric Nilsson, Johan Larsson och Simon Larsson presenterar sig



Hej!

Vi är ett team på fyra personer som ska skapa tillsammans på24hbc. Vi består av (från vänster):

Miriam Olsson, 31 år. Jobbar som redaktör på Internetworld. Är ekonomijournalist och intresserad av affärer, internet och utveckling. Jag ser 24hbc som en möjlighet att gå lite utanför ramarna för den dagliga verksamheten och att med teamet och inspiration från andra campare utveckla något som kan hjälpa Internetworld och andra.

Eric Nilsson, 27 år. Pluggar sista året på civilingenjörsutbildningen medieteknik på KTH och driver samtidigt en egen firma som sysslar med utveckling av applikationer för iPhone. Har bland annat gjort iPhone-applikationen Res i STHLM. Jag ser fram emot ett intensivt, utmanande och kreativt dygn på Hasseludden.

Johan Larsson, 30 år, redaktör på Internetworld samt frilansjournalist. Skriver om internet och it för flera uppdragsgivare. Ser fram emot att se hur snabbt vi kan förverkliga en spännande idé. Samt att träffa och inspireras av er andra på campet. Ses snart!

Simon Larsson, 29 år. Jobbar som webbutvecklare på IDG, huvudsakligen med publiceringsplattformen Polopoly och allt kring den. Ser fram emot att göra något helt nytt och kanske bli smittad av entreprenörsandan på 24hbc.

Vi är alla knutna till IDG på något sätt. Eric Nilsson har varit med och utvecklat IDGs iPhone-applikation. Simon Larsson jobbar som utvecklare på IDG. Och Johan Larsson och Miriam Olsson är redaktörer på Internetworld. Med 24hbc ser vi en chans att främja intraprenörskapet på företaget.

Under 24hbc ska vårt team bygga en event-iPhone-app med tillhörande sajt och gemensamt administrationsgränssnitt. Vi bygger den med information från Internetworlds event Webbdagarna i Stockholm i vår, men den ska gå att använda till olika slags event och ha funktioner därefter. Vi kallar den DittEvent.

Vi ses!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar