Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-27

Mikael Lindström presenterar sig


Då var man sent ute igen med att skriva skriva presentation. Men så blir det lätt när man har heltidsjobb, fru och barn (lilla Julia på bilden) och försöker koda när man hittar några timmar över. ;-)

Jag skrev en ganska lång presentation förra gången, men här kommer iaf liten sammanfatting. Jag har hunnit bli 30 år och bor i Tyresö med fru och barn.

EDIT: Har jobbat flera år med mobilt, men har nu bytt jobb till SEO, så nu är mitt karriärmål att såklart bli bäst på sökmotoroptimering i Sverige. ;-) Så har ni några funderingar på att ha med något mobilt element i ert projekt (sms, mms, mobilsida) eller diskutera SEO, så får ni mer än gärna bolla med mig för feedback och idéer. It's my passion.

På fritiden så driver jag ett antal olika projekt, varav de största just nu är Rabattkoder.nu, Valutaomvandlare.se samt Billigaparfymeronline.se.

Som småbarnsförälder så har jag upptäckt att det går mycket tid åt att köpa olika barnartiklar: kolla i butiker, kolla begagnat, hitta tester mm. Därför tänkte jag skapa en tjänst som gör detta enklare genom att samla all information på ett ställe.

Eftersom jag bara hann vara med på middagen förra gången så ska det bli jättekul att få köra hela campet och träffa alla intressanta personer.

Vi ses imorgon.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar