Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-30

Medlemsbasen.se live när som helst nu!Många ideella organisationer är inte så bra på att värva medlemmar, trots att de brinner för det de gör och gör fantastiska saker. Därför finns medlemsbasen - vi ska hjälpa organisationer att värva medlemmar på internet.

Tanken är att erbjuda digitala lösningar för medlemsvärvning, till att börja med en enkel sajt som marknadsför medlemskap i olika organisationer. Det är gratis för alla organisationer att vara med på medlemsbasen, men vi tar en låg provision på de medlemmar vi förmedlar. Redan vid start har vi två kunder till medlemsbasen.

Medlemsbasen drivs av oss, Finn Hermansson och Martina Lind. Finn har tidigare jobbat som utvecklare (Java) på Travelocity och Adtoox, och Martina har tidigare varit Stabschef åt Lars Leijonborg och affärsutvecklingschef på E24. Vi älskar ideella föreningar, därför har vi startat medlemsbasen.se. Idén till medlemsbasen föddes 1999, när Martina värvade medlemmar till Liberala Ungdomsförbundet och tyckte att det var för krångligt. Sen tog det ett tag att komma igång, men tack vare samarbetet med Finn är tjänsten nu live i beta.

Vi stötte på en hel del problem under de 24 timmarna, men Finn jobbade som en superhjälte hela dygnet och lyckades lösa nästan allt. Nu funkar sajten och vi har samlat nästan 400 organisationer i databasen! Passa på att tex gå med i Liberala Ungdomsförbundet! Tack för ett fantastiskt kul dygn och vad kul det var att träffa er alla!

PS - andra projekt Martina har i pipeline inom ett par veckor: politometern och konferenskartan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar