Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-26

Martin Melin säger hej


Hej! Martin Melin här - utvecklare, tekniknörd och allmänt vetgirig person.

Jag tycker att det ska bli jätteroligt att återvända till 24hbc.

I januari byggde jag och Tobias Andersson 90 sekunder som var ett kul sätt att använda video vid rekrytering och bemanning. Den här gången är jag själv, och ska hålla mig i stora salen. Förra gången låste vi in oss i ett konferensrum vilket tyvärr innebar att vi missade mycket av umgänget.

Det känns som att det är färre team med en person den här gången, men det kanske bara är inbillning. Hur som helst har jag spenderat större delen av min vakna tid de senaste veckorna med att spåna idéer och sedan försöka kapa ner dem till något som blir realistiskt att få klart på ett dygn.

Det kommer att bli en utmaning, men det är väl därför vi gör det här? :-)

Tjänsten jag ska bygga heter Humacron och jag tänker inte skriva mycket mer om den än så. Den största anledningen till det är för att jag fortfarande inte har helt klart för mig vad som ingår i mitt 24-timmars scope, så jag vill helst inte låsa in mig till en beskrivning. Är du tekniker kan du säkert få lite idéer från namnet, och de stämmer allihop.

Tjänsten blir dock till skillnad från 90 sekunder internationell från början - nischer blir så mycket större när man har hela världen som marknad ;-)

Kom fram och säg hej, jag bits bara ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar