Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-30

Låt aktietips.nu rädda din privatekonomi!


aktietips.nu kan du gå vidare från alla dessa aktie-chattar och -forum som finns, och verkligen bevisa att det är du som är kung på att förutspå marknaden! Registrera din marknadstro i form av aktie, tidsperiod och hur mycket du tror att aktien kommer att röra sig, upp eller ner, under den tiden. Du poängsätts objektivt efter din kvantifierade träffsäkerhet och ingen kan komma och säga att du inte har rätt . Förutsatt att du har det, naturligtvis...

Självklart är också aktietips.nu en mötesplats för dig som vill fortsätta diskussionerna och kommentarerna till hur det gått eller varför man tror som man gör. Du kan följa de som bevisligen träffar rätt gång efter gång och passa på att håna de som alltid handlar tvärt om [todo: lägg in länk till min profil här].

Ok, sanningen att säga finns det en del putsande kvar innan aktietips.nu är redo för skarp drift. Men som förklaringsmodell fungerar den. Och se upp -- när alla vassa kanter är nedslipade så är det dags att köra globalt! (hint: "stockshout.com", coming soon.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar