Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-21

Lag HiThere presenterar sig

Sugen på fika men ingen att fika med just nu? Eller hittat en grym klubb och vill få hit kompisarna? Vinka och snart vinkar några kompisar tillbaka som svar och du ser att de är på väg! Det är detta vi skall skapa på 24HBC! Vi kommer bygga denna tjänst som en iPhone applikation och nyttja Facebook och Twitter för att du skall kunna vinka till dina vänner där.

Daniel, Anders, Staffan och Karl-Petter i iPhonen

Vårt team består av Anders Davén, Staffan Jonsson, Daniel Sundström och Karl-Petter Åkesson. Anders är ett ess på allt vad gäller användarupplevelse, layout och grafik, Staffan månglar ut häpnadsväckande webtjänster med hjälp av Ruby on Rails magi. Daniel trollar med objective c för att bygga själva iPhone applikationen. Karl-Petter agerar projektledare samt fixar in de stora sociala näten så att det finns folk att vinka till!

Anders jobbar som user experience designer i egen firma och hjälper många startups med designa webplatser. Staffan jobbar idag som forskare på Interactive Institute men driver också Company P som tekniskchef där och håller precis på att starta upp ett nytt företag ihop med Anders och Daniel. Daniel studerar än men har jobbat till och från på Interactive Institute med webtjänster och iPhone applikationer. Karl-Petter jobbar som forskare på både SICS och Interactive Institute och kan programmera så gott som allt som kan köra kod. Staffan, Daniel och Karl-Petter har tidigare gemesamt skapat både ett antal omgivninbaserade spel och plattformar för att skapa spel på!

1 kommentar:

  1. Låter som en riktigt kul och bra idé för en iPhone-app. Lycka till!

    SvaraRadera