Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-19

Jonn Jonsson och Niklas Jakobsen presenterar sig


Ge dina vänner, och de du inte känner, en rejäl utmaning. Det kan handla om att bygga maffigast snögubbe, få in så många studsar som möjligt när du kastar macka med en platt sten på ett stilla vatten, hoppa flest bungyhopp på 24 timmar, cykla snabbast runt Vättern eller vad som helst. Din fantasi sätter gränserna.

Det är grundtanken med Challngr, utmaningstjänsten som vi ser som en blandning mellan geocaching och Jackass.

Om vi nördar in oss på teknik så är det PHP, MySQL och jQuery som gäller för webbplatsen, och Java/Google App Engine som gäller för den tillhörande Facebookapplikationen. Och är det någon som är proffs på Facebook Connect så lånar vi gärna dig en timme eller så :)

Vi som ska ro det här i hamn är:
Jonn Jonsson - Arbetar på Pricerunner samtidigt som jag läser en del programmeringskurser. Har hållit igång med innebandy så konditionen är i topp inför 24 timmars kodknackande.

Niklas Jakobsen - cykeltokig webbstrateg på Rädda Barnen, skapare av Nanoblogg.se och egenföretagare. Följ gärna mig på Twitter, där du hittar mig som @nij.

Passa även på att anmäla dig på www.challngr.se, de första 100 personerna får nämligen tillgång till tjänsten under 24HBC! Och det är rätt många som redan skrivit upp sig, så snabba dig på.

Vi kommer att rapportera framsteg så frekvent vi kan på twitter.com/challngr så följ oss där om du vill hänga med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar