Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-20

Jonas Lejon presenterar sig


Jag är en person som alltid har på tok för många projekt på gång och inte blev det mindre då ett hus införskaffades för ett år sedan i Västerås.

Har varit i branschen längre än jag kan komma ihåg och mitt äldsta domännamn har nu 11 år på nacken. Programmerar allt mellan himmel och jord och försöker just nu optimera min PHP och Python-kod på assemblernivå. Sajter som jag skapat tidigare är exempelvis Blogbackupr.com, Bloggy.se, to.ly samt 20 till.

Mitt projekt på 24hbc kommer att vara en sajt som aggregerar information på gatunivå. En mikrosajt finns redan nu uppe på superlokal.se där det går att ange sin E-post för att få ett mail när den lanseras under campen.

Bloggar vanligtvis på utvbloggen.se samt så har jag skrivit ett litet inlägg om hur jag lagt upp min strategi inför 24hbc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar