Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-04

Jon Gotlin presenterar sig

Efter besvikelsen av att hamna på väntelistan förra gången blev jag desto gladare av beskedet att jag kom med den här gången! Jag tänker göra samma sajt nu som jag hade planerat då och med mashuptemat passar den dessutom perfekt nu.

Jag är webbutvecklare och skapare av 20-talet affiliatesajter, Blogvertiser, webbjon.se och Stella 2år. Jag har precis gått från att driva eget till att vara anställd och jobbar nu med utvecklingen av en ehandelsplatform på E-butik. Jag har jobbat med webben på ett eller annat sätt sedan 98 och har även hunnit med att jobba i filmbranchen under några år.

På 24hbc kommer jag att bygga tjänsten AffiliateStart.se där jag lägger ihop statistiken från några affiliatenätverk så man som affiliate inte behöver logga in på flera ställen för att få sin dagliga dos statistik.

Ses snart!

PS. Ni som vet med er att ni vill testa tjänsten gör klokt i att ansöka om api-nyckel redan nu hos TradeDoubler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar