Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-23

Joakim Green presenterar sig

Hej,

Jag heter Joakim Green och är en ung (20 år) webbentreprenör som vill förändra världen!

Till vardags driver jag en webbyrå i Jönköping som hjälper till med allt som har med Internetmarknadsföring att göra. I mitt produktionsarbete fokuserar jag mycket på tillgänglighet och användarvänlighet. För innehållshantering använder jag i stort sett alltid WordPress, och jag har ännu inte upptäckt några begränsningar med det verktyget. Allt går!

I augusti månad påbörjade jag studier på Jönköping International Business School och Marknadsekonomprogrammet som har en inriktning mot entreprenörskap, affärsetablering och marknadsföring.

Jag var snabb med att anmäla mig till 24hbc och det är ett evenemang jag verkligen ser fram emot då man har hört mycket positivt från dem som var på Hasseludden i början av året.

Under mina 24 timmar hade jag tänkt att skapa en tjänst som innefattar WordPress och Google AdSense tillsammans med användargenererat innehåll. Mer information om mitt projekt presenteras i samband med 24hbc.

Blogg: JoakimGreen.com
Twitter: @joakimgreen
LinkedIn: Joakim Green

Vi ses nästa vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar