Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-30

Inflytande.se - hur inflytelserik är din blogg?

Jag heter Ted Valentin och har byggt sajten Inflytande.se. Det är en sajt som mäter hur inflytelserik ens blogg är.

Så här ser inflytandet ut för den här bloggen, det vill säga för 24hbc.com:Just ni finns det 87.000 bloggar i databasen, och jag har letat upp inlänkar till dessa under de senaste fem åren. Tanken är ju att sajten ska visar inflytandet över tid.

Grunddatan kommer att bli bättre, och jag kommer att försöka leta upp fler bra källor att mata in i min "inflytande-algoritm" :)

1 kommentar:

  1. Hej Ted! Jag har ingen aning om du anser detta vara en affärshemlighet, men frågar: Var har du fått tag i dina bloggar som du indexerar?

    mvh
    Jens

    SvaraRadera