Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-30

Hi There!


When bored, wave your phone like you just don’t care


Tjänsten låter dig snabbt nå ut till dina existerande nätverk med en fråga om att göra något kul i närheten av dig - allt från lunch, clubbande och fika till bara “jag har tråkigt, kom och lek med mig” eller “det här stället är bomben - kom hit annars missar du det!”
Vinka till dina vänner med telefonen och få tips på vad som händer i närheten helt enkelt

Allt utvecklat på dessa 24 timmar inklusive lite intressanta affärsmöjligheter
In app advertising (banners), Premiumplacering för restauranger, krogar och caféer som månads abonnemang, Trendanalyser - vart befinner sig vilken målgrupp, vilka av våra användare drar folk till olika event etc. Vi kan bygga en vip-lista vi vet ger effekt!

Som en premiumabonnemangstjänst för Kroogle (ny kroglistningstjänst som lanseras snart). Restauranger betalar redan en hög månadsavgift för att ligga med i diverse listningstjänster - här får de billigt ökat värde med relativt låg tröskel.

Möte bokat med en av Sveriges största nöjestidningar som har grym täckning i sthlm, gbg och malmö. Vi träffas under nästa vecka och det ser ut som vi får använda deras klubbdata samt att vi kan hitta samarbeten kring försäljning av in-app annonser

Framtiden:
Jag är på ett bra ställe och “vinkar” - “Kom hit - det är här det händer ikväll”. Baren belönar mig med en drinkbiljett som pushas digitalt till telefonen.

Jag vinkar för att jag har tråkigt och vi pushar tillbaka erbjudanden i närheten - möjligheter för premiumplacering där annonsören bara behöver betala per faktisk visning.

Du hittar oss på informationsmotorvägen -> http://hithere.me

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar