Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-22

SSES presenterar sig

Hej,

Vi på Stockholm School of Entrepreneurship (SSES) ser verkligen fram emot att träffa er alla nästa vecka. Tillsammans med Ted Valentin har vi jobbat hårt för att 24HBC skulle kunna återuppstå efter senaste succén i januari. Den skaparglädje som finns kring 24HBC gör verkligen campet helt unikt. Inför denna omgång har vi på SSES försökt avlasta Ted med många av de praktiska bitarna (anmälan, boende, sponsorer, media osv.). Förhoppningen är att lyfta 24HBC ännu en nivå, med bl.a. fler deltagare, idéer och sponsorer samtidigt som vi behåller den härliga stämningen från förra gången! =)

Kort om oss som är på plats under 24HBC:

Elis, Nils och Marie

Marie Sundström (@MarieSundstrom) är ingen Geek Girl. Hon har precis lärt sig twittra. Fast för 10 år sedan skrev hon sin D-uppsats om hur man skapar förtroende på internet. Hon gjorde även en kurs i “WAP och mobilt internet” men tajmingen var inte riktigt rätt... Mer framgångsrik har Marie varit med att skapa mötesplatser för entreprenörer – vilket hon brinner för och idag jobbar heltid med på SSES. När 24HBC är över är det Good Morning 2019! som gäller och nästa år är Startup Day tillbaka.

Nils Alströmer (@alstromer) är en skön göteborgare som jobbar med SSES events (24HBC & Good Morning 2019!). Nils som har pluggat ekonomi skrev nyligen sitt examensarbete om entreprenörskap i Silicon Valley. På plats intervjuade han entreprenörer från startups som medverkat i inkubatorn Y Combinator.

Elis Kullberg (@eliskullberg) jobbar deltid för SSES med marknadsföring på KTH. Han pluggar samtidigt till civilingenjör och läser Industriell Ekonomi. Det är Elis som ansvarat för alla anmälningar och allt tjat på deltagarna inför 24HBC. Under 24HBC kommer Elis jobba med ett topphemligt projekt inom socialt entreprenörskap.

SSES (@SSES_) är ett partnerskap mellan Stockholms fem universitet (KTH, SSE, KI, Konstfack och Stockholms Universitet) och fungerar som en katalysator för kreativitet, innovationer, samarbete och kunskapsutbyte. SSES erbjuder universitetskurser i praktiskt entreprenörskap samt ett stort utbud av seminarier och events.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar