Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-27

Erik Olsson presenterar sig

Hejsan!

Sist missade jag att anmäla mig men i nu blev det av!
Jag är 27 år gammal, civilingenjör sedan något år och ägnar mig nu bland annat åt webbutveckling och att agera mellanhand mellan kund och översättare med mitt företag Traduko.

Efter många funderingar har jag till slut bestämt mig för att ta tag i ett gammalt halvfärdigt kartprojekt under 24hbc. Tanken är att visa hur en bra kartlösning kan se ut. Med mig i bagaget till campet har jag lyckats få låna en del bra data från en av jättarna och tänkte även kika lite på Blockets API.

Det handlar alltså inte om att försöka kopiera Teds koncept utan om att utveckla en förhoppningsvis återanvändbar lösning.

Vi ses där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar