Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-27

En Geek Girl Och Två Geek Boys Presenterar Sig

Säg hej till teamet Lookatthisfuckingstartup som bara älskar att vara vakna, lösa problem och deploya mitt i natten. Allra helst migrera tjänster och flytta servrar rent fysiskt. I dagsläget har vi massor av planer kring domänerna flytta.in, areyouwithme.at, gazilliondollarmap.com, spottat.se och lookatthisfuckingstartup.com. Lyckas vi inte bestämma oss innan får vi kasta tärning på plats. Det som är planerat sedan länge är att bada, njuta av SPA och äta gott.

UPDATE: Vi lanserade areyouwithme.at som presenteras här!

För er som gillar korta presentationer har vi gjort en liten film på 30 sek. Stort tack till Natasha Friis Saxberg som ställde upp för den då tillfälligt sjuka geek boy Emil.
Team Lookatthisfuckingstartup

Paula Marttila är social media natural, partyprinsessa, och geek girlen i teamet. Hon kastar in sig på hennes andra 24hbc efter att precis ha varit med och ordnat Geek Girl Meetup för andra gången. Hennes kärlek till internet, geeks och startups känner inga gränser, till den grad att hon numera även skriver om dem på ArcticStartup.com. Hon kommer som sig bör bidra med ett glatt humör och höga klackar. Behöver du hjälp med dina sql-querys eller filmtips blir hon bara glad om du frågar. Du hittar henne på Twitter även om hennes hjärta finns kvar hos Jaiku. Vill du veta hur Paula's liv såg ut före campet klickar du in här.

Emil Kaiser är en marathonlöpare, entreprenör och frontend-trollkarl. Han var med och grundade Booli.se och är nu med och bestämmer hur Booli.se ser ut idag och ska utvecklas i framtiden. Emil tar med sig förmågan till kloka beslut och stilistisk genomförande till team lookatthisfuckingstartup. Han ställer gärna upp om någon vill diskutera JavaScript, bostadsbranschen eller Hiphop. Det går också bra att twittra dina frågor till honom. Vad Emil hade för skolböcker i väskan hittar du här.
Kalle Nilvér är en knasboll, startup-älskare och backend-wiz. Han var med och grundade Booli.se och försöker nuförtiden både projektleda, blogga, twittra och koda transparensen i den svenska bostadsmarknaden framåt på dagarna. Han hjälper gärna till om någon vill ha hjälp med PHP/MySql-grejer eller Booli's API. Kalle's liv före Booli hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar