Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-30

En Facebookapplikation för dig som skriver


Kommentarklubben är en Facebookapplikation för dig som skriver. Originalidén är gammal och kommer från det litterära communityt Sockerdricka.nu där användare i många år använt just kommentarklubbar för att utbyta konstruktiv kritik och hjälpa varandra utvecka skrivandet.

Som medlem i Kommentarklubben kan du skicka texter till klubben och skriva anonyma kommentarer till texter som andra användare skickat in. Ju fler kommentarer du själv och dina Facebookvänner skriver desto fler får du från andra användare. En utökning som inte hanns med på 24hbc är att mottagaren får betygsätta hur konstruktiv din kommentar är (tumme upp eller tumme ner) och ju högre betyg dina kommentarer får desto fler kommentarer får du från andra användare.

Applikationen har samma grafiska profil som Recito Förlags övriga sajter. Målet med applikationen är först och främst att den skall vara användbar för vardagsförfattare och att den ska vara lätt att använda. I sista hand vill också förlaget med applikationen profilera sig som författarens vän eftersom vi med tjänster inom bokutgivning, distribution och utbildning riktar oss direkt till författare av alla slag.

David Bismark tackar för ett underbart 24hbc och önskar alla lycka till med sina projekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar