Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-23

Elis Kullberg och Hannes Junnila presenterar sig.

I samband med höstens upplaga av 24HBC hjälper Elis Kullberg och Hannes Junnila världen att bootstrappa sig ur recesionen genom att lansera en webtjänst riktad mot sanna mikroentreprenörer. Vi vill visa att syssälsättning kan skapas utan miljardsatsningar från samhället. Genom en relativt liten ansträngning ämnar vi generera en märkbar skillnad i en bortglömd samhällsgrupps vardag. Vår tjänst är enkel. Aluminiumburkar pantas inte då vuxna människor inte orkar bära omkring på dem. Samtidigt finns det samhällsgrupper som aktivt letar efter dem. Vår tjänst länkar samman tillgång på och efterfrågan på aluminiumburkar genom ett busenkelt webgränssnitt. Precis som med allt socialt entreprenörskap tjänsar samtliga intressenter (till och med miljön!) på modellen. Vi ses på Hasseludden!

Vår bakgrund

Hannes Junnila pluggar tredje året på KTH, och sysslar på fritiden med marknadsföring av sudentnätverkets ESTIEMS stockholmsverksamhet. Han är en programerartalang av hög kaliber. Hannes kommer se till att hemsidan är byggd på förstklassig kod.

Elis Kullberg pluggar också tredje året på KTH, dessutom jobbar han på SSES. Elis administrerar ansökningar och anmälningar till årets upplaga av 24HBC, vilket betyder att han har järnkoll på eventet och dess deltagare. Han är även styrelseordförande i SIFE-teamet på KTH, som driver en mängd projekt inom socialt entreprenörskap. Elis kommer se till att projektet syns där det räknas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar