Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-22

Dream Builders presenterar sig


Vi heter Jakob Naredi och Andreas Bard och har nu efter lite köande fått en plats här på 24 hour business camp. Till vardags driver vi företaget Dream Builders där vi arbetar med Internetmarknadsföring åt våra kunder. Vi har också ett gäng egna större webbprojekt i pipelinen. Bland annat arbetar vi med vår startup Priskraft, som är ett projekt vi snart kommer att lansera efter år av planering och utveckling. Fråga snällt så kanske vi visar upp lite av det under campet :)
Till 24hbc 2009 kommer vi att skapa en samlingsplats för nätets alla reseguider. På turistguider.se, som är tänkt att vara något mellan en mer avancerad webbkatalog och en reseguide, kommer vi att jobba med API:er för bilder, kartor, väder, valutakurser m.m. Dessutom hoppas vi få in RSS:er från olika nätbaserade reseguider.

Anledningen till att det föll på resenischen är egentligen inte så konstig. Andreas har idag ett stort nätverk av reseguider och är just nu i slutfasen av utvecklingen av resebokningen.se som blir en tjänst för dig som vill boka resa. Jakob driver också ett par sajter om resor där biljettpris.se är den största.

Turistguider.se kommer vi att bygga i WordPress som vi för övrigt arbetar med dagligen. Vi har faktiskt tjuvstartat tävlingen med att ta fram en logga. Detta är för att vi inte vill ödsla dyrbar tid på en sådan detalj samtidigt som nu kan få med oss lite fräckt material till eventet.

Vi ses på onsdag!
/Jakob och Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar