Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-27

David Nilsson presenterar sig


Efter att ha missat första 24HBC och SSWC har jag bestämt mig för att inte låta det hända igen (utan riktigt bra skäl). Jag har alltid gillat internet & att koda egna sajter & jag har hängt på nätet sedan 1996 vilket blir nästan hälften av mitt hittills 27-åriga liv.

Till vardags jobbar jag på Fritidsresor med bl.a. SEO, sociala medier och allt annat som följer med när man är "Internet Marketing Specialist" som det står på mitt visitkort. Tidigare har jag jobbat med SEO som projektledare & SEO-konsult i över 4 år.

På fritiden blir det en hel del tid framför datorn och internet. Förutom att twittra (@davidnilsson) så går mycket tid till att hålla mina sajter & projekt vid liv. Ett urval av mina sajter är min blogg David.nu där jag bloggar om lite allt möjligt. Diskografi.se & Låttexter.se är del av ett stort projekt med olika musiksajter. Dessutom har jag en hög med andra sajter som uppdateras lite sporadiskt.

Förutom de sajterna som ligger upp har jag genom åren samlat på mig olika domäner för framtida projekt. I samband med 24HBC kommer jag (har tyvärr inget team) använda tre av dem som varit registrerade och lite påbörjade ett bra tag. Domänerna är Älskar.nu (alskar.nu är huvuddomän) & Hatar.nu.

Tanken är att personer som brinner lite extra för någonting enkelt ska kunna framhäva varför det är så bra, kortfattad info samt länkar till andra relevanta & bra källor. Bl.a. kan det vara topplistor, videoklipp, ljudklipp och/eller kartor. Eftersom man kan blanda in alla tänkbara ämnen och källor så kommer jag börja fokusera på musik. Dels med tanke på att det ligger mig själv varmt om hjärtat men även för att det finns en hel del bra API:er för musik så jag snabbt och enkelt kan komma igång.

Vi ses på 24 hour business camp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar