Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-25

David Bismark presenterar sig


Det är jag som är David Bismark. Jag är filosofie doktor (inom IT-säkerhet), förläggare, föreläsare, filur.

Kombinationen förlag och IT är underbar eftersom informationsteknologin snabbt håller på att förändra alla förutsättningar i bokbranschen. För att hjälpa författare förstå och handskas med de villkor de möter idag och i framtiden har jag utvecklat ett seminarium kring Det nya författarskapet (som också ska bli en bok). Kontentan är att det är mycket viktigt för en författare att själv ta ansvar för att etablera författarskapet, till exempel med hjälp av sociala media.

På 24hbc tänker jag ta tag i en Facebookapplikation som jag länge funderat på men aldrig kommit igång med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar