Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-26

calendify - www.calendify.comMan är ofta för upptagen för att hålla sig uppdaterad om ämnen man tycker om vilket leder till att man lätt missar häftiga händelser. Visst önskar man att det finns något som automatiskt kunde uppdatera ens kalender?

Det är därför vi har valt att bygga calendify.

Kalendifiera händelser som du tycker är intressanta så kommer de automagiskt visas i din kalender. Du kan följa din favoritserie , författare, fotbollslag, band, tv-spelskväll...

Det finns inga gränser, håll dig själv och dina vänner uppdaterade om vad som händer!

Vi har valt att bygga calendify på ASP.NET MVC, NHibernate, Spark och JQuery.

Teamet

see no evil, speek no evil, hear no evil...smell  no evil

Från vänster

Emil Cardell (aka unwilling coder)

Har nyligen startat bloggen www.unwillingcoder.com och arbetar som webbutvecklare på Nansen. I detta projekt kommer jag att fungera som backend-hjärtat, som slå hårt för ALT.NET stacken. Emil följer en stor mängd serier och calendify kommer hjälpa honom hålla reda på när varje avsnitt har premiär.

Robert Piirainen (aka Sticky)

Den ofrivilliga frontend frilansaren och illustratör extraordinäre. Sticky kommer helt otippat jobba med frontend och design. Han vill ha bättre koll på kommande konserter och evenemang. Där passar calendify perfekt in i bilden.

Kim Thörning (aka ze7en)

Är en free spirited sportig geekgirl som arbetar som teknisk konsult för Valtech AB i Stockholm. Hennes fokus i projektet kommer vara att merga frontend och backend. Kim älskar filmer och sociala events och calendify kommer hjälpa henne att hålla reda på dem. Kim är ledsen i ögat eftersom hon inte kan vara med på plats på 24hbc.

Niklas Jalmerud (aka roadkill03)

Obotlig gamer som jobbar som utvecklare på konsultföretaget WeCode. I detta projektet kommer han att fokusera på backendkodning. Han har alltid haft problem att samordna sina tv-spelskvällar på ett vettigt sätt. calendify kommer lösa dessa problem åt honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar