Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-28

Björn, Paulina och Fredrik presenterar sigBonnier R&D är stolta över att få presentera sitt alldeles egna 24hbc-team (diskvalificerade i tävlingen så klart).

Björn Jeffery jobbar som Director, Future Media & Technology på Bonnier R&D. Han jobbar med att hitta nya affärsmöjligheter i gränslandet mellan teknik och media. Har entreprenörsbakgrund och ligger bland annat bakom Manolo.se (första bloggen att säljas i Europa), Dagens Sudoku (startade sudoku-vågen i Sverige) och den digitala strategibyrån Good Old. Sitter även i Good Olds och Twinglys styrelse.

Paulina Modlitba Söderlund har jobbat som projektledare på Bonnier R&D sedan november 2008 och är bland annat ansvarig för att främja relationen med entreprenörer utanför företaget. Innan dess läste hon medieteknik på KTH och en master i Media, Arts & Science på MIT Media Lab i USA där hon bland annat undersökte hur robotar och videospel kan användas för att främja distanskommunikation mellan familjemedlemmar. Paulina är en stolt nörd och Geek Girl och ser enormt mycket fram emot att få träffa likasinnade ute på Hasseludden.

Fredrik Davidsson började som skanneroperatör en gång i tiden och är därmed grafiker i botten. Har bland annat arbetat för Quark, IBM och varit med och grundat bolag i Danmark, Norge och Sverige. Jobbat med PHP sedan 1997 och utvecklat och implementerat produktionskritiska lösningar i alla hörn av världen. Från lokaltidningar i Colombia till mediekoncerner i Dubai. Är delägare och arbetar för Teknograd sedan 2002.

Björn, Paulina och Fredrik kommer med stor sannolikhet att göra något baserat på Newsmills API men funderar också på att jobba med Expressens RSS-flöde och Workeys API.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar