Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-10-27

Anton Lindqvist presenterar sig


Hej, Anton Lindqvist heter jag och det är med stor glädje som jag kommer delta i höstens upplaga av 24hbc.

I vintras var jag efter ett telefonsamtal med Morris Packer med på distans. Tillsammans med Herman Olsson och Rickard Thorman skapade vi moco.se på garanterat mindre än 24 timmar.

Nu på onsdag kommer jag tillskillnad från förra gången befinna mig på plats (och Morris Packer får sitta på distans!). Under mina 24 timmar ska jag skapa ett enkelt och användarvänligt opinionsundersöknings verktyg. Det kommer byggas medhjälp av ramverket Codeigniter och en hel del jQuery om jag känner mig själv rätt.

Till vardags driver jag min egen webbyrå qvister. Du hittar mig även på twitter @mptre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar