Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

2009-09-03

Christian Davén presenterar sig

Jag är 29 år och bor i Västerås med fru och katt. Jag är civilingenjör inom informationsteknik och älskar möjligheterna som programmering ger. Jag blev såld redan när jag var 11 år, då jag lärde mig skriva for-loopar i GW-BASIC.

Jag blir egenföretagare på heltid 1 oktober! :-) De senaste åren har jag jobbat som systemutvecklare på Profdoc Care med det egna företaget vid sidan av.

Under 24 timmar minus sömn ska jag ta fram en första, minimal version av inbjudningstjänsten Bjud.in. Tjänsten kommer göra det enkelt att bjuda in folk till fester och andra sociala tillställningar, ungefär som Facebook Evenemang. Fast bättre.

Jag kommer använda PHP och ramverket CodeIgniter för att skapa server-delen av tjänsten. På klientsidan kommer jag använda Javascript (förstås) och ramverket jQuery. Dessutom kommer jag skriva cron-jobb och "demoner" på servern i Python.

Min blogg hittar du på Entreprenörd.se och på Twitter heter jag @cdaven. Vi ses på Hasseludden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar